Kontaktoplysninger
Adresseoplysninger
Barnets oplysninger
Ja      Nej

Dette bliver din foretrukne ØnskeBørn butik, hvorfra du også vil kunne modtage lokale nyhedsbreve

Ja tak, jeg godkender vilkårene *    

SAMTYKKEBETINGELSER FOR ØNSKEBOKSEN.DK

Senest redigeret: 11.01.2024

Jeg samtykker til at modtage markedsføring, pr. telefon, post, e-mail, sms fra Ønskeboksen og dennes samarbejdspartnere, herunder Ønskebørn A/S, Tryg Forsikring A/S, Alka Forsikring A/S, CellaViva Danmark, Landal Greenparks og Tuttelu ApS. Jeg er bekendt med, at jeg når som helst, kan trække dette samtykke tilbage ved at meddele det her. Når du trækker dit samtykke tilbage slettes du samtidig hos de samarbejdspartnere, der har modtaget dine oplysninger.

Se her, hvilke produkter og kanaler, som de enkelte partnere vil anvende.

Jeg accepterer ligeledes at modtage nyhedsbreve fra såvel ØnskeBørns kædekontor som fra den specifikke butik jeg vælger som min afhentningsbutik på bestillingen. Du finder en liste over ØnskeBørns butikker her.

Jeg samtykker også til, at Ønskeboksen (Midtpoint Marketing ApS) lagrer og overfører de personoplysninger, jeg har udfyldt i skemaet ovenfor, til de samarbejdspartnere, som er angivet. Midtponit Marketing og ovenstående samarbejdspartnerne ovenfor bruger personoplysningerne til at informere og sende tilbud, som beskrevet.

Jeg er indforstået med, at det er frivilligt at give mit samtykke.
Læs vores her og vores samarbejdspartneres persondatapolitik her for at få mere information om hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Ønskeboksen leveres mod forevisning af din kvittering og gyldig legitimation. Der kan kun bestilles én Ønskeboks per husstand/barn.

OBS: Modtager du ikke en kvittering kort efter registrering, bør du tjekke mappen "uønsket post" eller dit spamfilter.

      

Vigtig besked til bedsteforældre

Vi oplever rigtig mange bedstemødre, som bestiller og forsøger at afhente Ønskeboksen - af ren og skær godhed.

Vi forstår godt, at det er spændende med en lille ny i familien, men beder dog om, at I lader de kommende forældre selv bestille og afhente pakken. Er man ikke åbenlyst gravid, eller falder man udenfor den fødedygtige alder, har butikkerne lov til at afvise ens bestilling.

På forhånd tak for jeres forståelse.